Zásady ochrany osobních údajů

Kdo jsme

Naše webová adresa je: http://go2.fel.cvut.cz.

Registrace a souhlas se zpracováním osobních údajů

Proces založení uživatele s udělení souhlasu se zpracováním osobních údajù:

  • Ověření e-mailové adresy, prostřednictvím ověřovacího odkazu zaslaného prostřednictvím e-mailové zprávy.
  • Vyplnění osobních údajů, které potřebujeme evidovat a udělení souhlasu s jejich zpracováním.
  • Nastavení hesla k Vašemu účtu.
  • Aktivace Vašeho účtu správcem systému. Tento krok už je na nás.

Váš udělený souhlas se zpracováním osobních údajů budete mít možnost si stáhnout po přihlášení do systému.

Souhlas se zpracováním osobnách údajů

Abychom s Vámi mohli komunikovat potřebujeme získat Vaše osobí údaje a portvrdit souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů na naší straně.

Obsah souhlasu:

1. Udělujete tímto souhlas společnosti České vysoké učení technické v Praze, se sídlem Jugoslávských partyzánů 1580/3, 160 00 Praha 6 – Dejvice, IČ: 68407700, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • (Vaše jméno) (Jméno)
  • (Vaše příjmení) (Příjmení)
  • (Váš e-mail) (e-mail)
  • Vaše přístupové heslo uložené v hash podobě (Heslo)
  • internetová adresa Vašeho počítače (IP)

2. Jméno, Příjmení, e-mail, Heslo a IP je nutné zpracovat za účelem koordinace projektu/soutěže Elektrotechnická olympiáda. Údaje budou zejména využity k zasílání elektronických zpráv, evidenci související se zadáváním a plněním úkolů souvisejících s Elektrotechnickou olympiádou. Tyto údaje budou Správcem zpracovány do 31. 12. 2018. Po uplnyutí této lhůty budou údaje smázány.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti:

prof. Ing. Dušan Maga, PhD.
České vysoké učení technické v Praze
Fakulta elektotechnická
Katedra telekomunikační techniky
Technická 2, Praha 6, 166 27
nebo prostřednictvím e-mailu: dusan.maga@fel.cvut.cz

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Komentáře

Když návštěvníci přidají komentář, vyplní elektronický test anebo odešlou příspěvek (odeslání prezentace) na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

Média

Pokud nahráváte obrázky na tento web, měli byste se vyhnout nahrávání obrázků s vloženými údaji o poloze (EXIF GPS). Návštěvníci webu mohou stáhnout a zobrazit libovolné data o poloze z obrázků na webu.

Cookies

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádné osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádné osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Analytika

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána do skončení aktuálního ročníku soutěže a jeho vyhodnocení. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

Pro uživatele, kteří se registrují na tomto webu (pokud mají tuto možnost), ukládáme také osobní údaje, které uvádějí ve svém uživatelském profilu. Všichni uživatelé mohou kdykoliv vidět, upravovat nebo smazat své osobní údaje (s výjimkou toho, že nemohou změnit své uživatelské jméno). Administrátoři webu mohou také tyto informace zobrazit a upravovat.

Jaké máte práva?

Pokud máte na tomto webu účet nebo jste zde přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

Kam posíláme vaše data?

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu, která může být umístěna v zahraničí. Odeslané vědomestné testy jsou hodnoceny automaticky na základe předem definovaných pravidel. Prezentace jsou vyhodnoceny určenými hodnotiteli